Ångest blandat med ett ton snö

Ja ni, var ska man börja. I måndes hade jag idrott på Aq-va-kul med min klass, aldrig fel med att börja veckan med att slita ut kroppen totalt så man får använda väggar, bord och småsyskon som stöd bara för man ska sätta sig ner på en stol. Men själva idrotten är alltid kul med Samhällsklassen f07shb, de ska gudarna veta.

Efter våra starka 1000m i vattnet så begav sig större delen av klassen till ''äventyrsbadet'' na na naaa, låter 100 gånger bättre än vad det egentligen är, men vad gör det när man blir hotade att bli utkastade efter 15 minuter, suck på alla er smyg bakis, morgon trötta jävla badvakter som bara glider runt på morgonen och håller koll så ingen gammal pensionär trilla över kanten i bubbelpoolen eller så inte mormor Ingrid och morfar Svante testar verkan på dem nya viagra pillerna som Svante fått av läkaren så hans soldat kan vara  klar för strid inom de närmaste 24 timmarna. Men visst, när en halv skolklass på 10-12 personer kommer och vill steka runt lite så blir ni fly förbannade för dem stör era vanliga morgon rutiner. Ni ska fan veta att ni verkligen har ett av dem få jobben jag hade kunnat tänka mig att skaffa en gång i framtiden och det säger fan en del !

Usch det är fan inte bra att bli så här förbannad över några svettiga badvakter med fotsvamp och hängbröst. Men efter utkastningen så kommer ju bomben, alla dessa mysiga gamla gubbar i omklädningsrummen och ni som inte varit med om detta, det är något av det läskigaste / mest fundersamma ni kan tänka er. Ibland får man känslan om att dem tittar drömmnde på en och man ser verkligen i deras ögon att dem tänker tillbaka på 50-talet då dom var i deras bästa dagar, unga o spänstiga istället för gamla och hängiga. När man råka göra en hastig rörelse ser man hur deras ''trans'' bryts och man ser glädjen i deras ögon försvinna allt som dem inser att dem är gamlingar som badar bubbelbad en gång om dagen bara för att få reda på om kulorna sitter där dom ska. Jag vet inte hur det är inne på tjejernas del av omklädningsrummen men på killarnas så är det väldigt strikta regler om att man ska ta av badbyxorna innan man går in i bastun och gud nåde den som råka glömma detta, kändes som killen som steppa in lite små kaxigt med sina falska billabong shorts skulle börja gråta och aldrig mer komma tillbaka när han råka gå in i bastun med dom på, jag kan nästan lova er att jag har aldrig sett så många gamlingar reagera så snabbt som dom gjorde, HELT GALET.

Den lilla glädje hittills i veckan har ju verkligen, absolut, utan tveka varit att idag (onsdag) börja det snöa !! och det var inte lite av det vita guldet det kom. När man äntligen fått hoppet tillbaka om att det är fint väder på gång nu, så får man käftsmällen av att det börjar snöa. Jag blir ju allt annat än glad iaf, ni som inte förstod min absoluta ironi i början på stycket borde ta er i kragen och börja umgås mer med mig. Men helt seriöst, snö var skoj när man var yngre då man ville över alla kakor och godis i världen att det skulle vara snö ute när man vakna dagen efter, för snö på den tiden betydde, termobyxor, snöbollskrig, pulka åkning, snöänglar för dem som redan då var liiite mer åt de feminina hållet och självklart betydde det en mammas varma händer på ens kinder när man kom inte efter en full spexad dag ute i snön, det är fan inget som slår en mors kärlek en kall vinterdag.

Nä nu får det vara nog för mig, tar fan på krafterna och lägga in inlägg 2 dagar i sträck, fyfan för er som gör så man får skuldkänslor, borde köra ut er i bokskogen och låta er slåss om vem som skulle få ha röv-värme på bilresan hem !

Pusskramhej // nr12

Kommentarer
Postat av: KORP3N

Hehehehe ångest över bastubaden på malmö simhall jisses flashbacks där eller. Ja fjällmjället kan dra det uppskattas mer på annan ort.

2009-02-11 @ 11:09:08
Postat av: Abbbe din soulmate

Lätt bästa inlägget sen första!

2009-02-11 @ 20:22:30
Postat av: RALF

Måste säga att du träffa mitt i prick angående bastubadandet!

2009-02-11 @ 23:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test