Beach 09

Tror att dom flesta har satt upp sina mål för detta ständiga tjat om hur hur man ska se ut inför strand säsongen. Men hur många håller detta egentligen?

Det hade faktiskt varit ganska skoj och fått följa en 10 personer som alla satt upp som mål att dom ska få sin dröm kropp lagom till sommarlovet och sol semestern, av dom 10 så floppar 2 stycken direkt efter första veckan och inser att det inte är värt all tid och energi man kommer behöva slösa, utan lär sig helt enkelt att gilla sin kropp för hur den är. Sen är det 8 kvar, ytterligare 3 flyger på den tredje veckan, då har dom hålla uppe och tränat i 2 veckor, börjat se små små små resultat och paff sitter dom i soffan igen och tänker, tar gymmet i morgon, ska snaaart gå ut och gå en runda, faller i fällan. 5 stycken kvar och inne på 4de veckan, ni måste ha i åtanke att när dessa personer börja sin ''bli biff / gå ner i vikt'' period var det början av januari, så nu väl inne i februari har 2 till åkt dit och blivit slappa.

Man säger att efter ca 1 månads ganska hårt tränande så har du kunnat utveckla dina muskler en del och börjat se resultat, och dessa personer blev helt sålda på hur dom såg ut i speglen så även dom börja tänka, jag är fan slim nu, tar gymmet nån annan dag. Men det dom inte tänkte på var att det bara var februari månad och beachen är ett bra tag bort, så när väl sommaren kom så var dom tillbaka, smyg feta och letade efter bortförklaringar för sig själv för att få upp det lilla självförtroende dom har kvar. Så är det då 2 kungliga personer kvar, som har tränat med måtta och hållt suget uppe hela tiden och framför allt så har dom inte börjat tänka på att bryta sitt träningsmönster. Det ska dom fan ha respekt för, sen att en av dessa har tagit anabola för att han kände att det gick förlångsamt, för han hade inte fått stora biceps och bröst muskler efter två veckors gymmande, snyfft och suck på han. Men till den ensamma jävlen som slog alla odds och kom i form till Beach 09 ska fan ha respekt.

Självklart är detta bara mina tankegångar att tro att 1 av 10 klarar det. Ni som tycker jag har helt jävla fel, motbevisa mig då era jävlar.

Pusskramhej // nr12

Kommentarer
Postat av: Linda

du skriver grymt, småpoetiskt.

Du skulle lätt kunna skriva krönika en gång i veckan.

Saknar våra oxiegårdenstider i baracken med

en ragnar efter oss och springtävling till maten ;(

2009-02-04 @ 19:53:54
URL: http://olofssonlinda.blogg.se/
Postat av: Abbe

Håller med Linda, när alla på idrotten låna ragnars vax (dax vax) och smeta i hela håret. Eller när man stod och slogs i matkön..eller lyssna på dom sjukaste catfightsen mellan tjejerna(vera,mica,nathalie) hahah

2009-02-05 @ 22:34:44
Postat av: Linda

åhh ja vilka tider, fritids och sånt (A)

ahh det var balsam det :D

2009-02-06 @ 13:54:37
URL: http://olofssonlinda.blogg.se/
Postat av: micaela

hahahahhahhaha vad fan abbe

här kollar jag in på thörnas otroligt intressanta blogg helt oskyldigt och så blir jag bemött av detta påhopp angående oxiegårdstiden. hahaha nej fyfasiken (w)

2009-02-06 @ 17:35:51
Postat av: Linda

haha vilka triangeldraman det var :D

2009-02-07 @ 10:34:16
URL: http://olofssonlinda.blogg.se/
Postat av: Mr nr 12

Haha det är det vad min blogg är till för, läsa sköna texter och få tillfälle att mobba varandra på det härliga sättet. :D men oxiegården va ju sjukt sköna tider, de ska gudarna veta.

2009-02-07 @ 15:32:16
URL: http://nummertolv.blogg.se/
Postat av: micaela

nej thörn det är det verkligen inte till för, men tycker du uppdaterar för sällan faktiskt. Minst ett inlägg om dagen och det är ändå milt sagt för hade räknat med si sådär 5 stycken men icke, men det kanske blir några framsteg på den fronten om man har tur eller ?:)

2009-02-09 @ 21:11:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test