Back in the days

Tycker titeln säger det mesta för dagens inlägg, back in the days då man levde för dagen och ens största problem var att komma ihåg att byta kläder och ta på rätt sko på rätt fot. Vad hände med dessa tiderna egentligen, blir ju avundsjuk bara på att kolla hur min lillebror har det, softar dagis 8-14, leker, målar, tittar tv, allt man själv vill göra innerst inne. Fast nu för tiden så är det ju så att man måste ta sitt ansvar som ''mogen'' person och bete sig på de viset också. Ska fan ta o bli dagisfröken så jag kan lära den nya generationen de bästa sätten att softa på.

Jag menar, vem av er läsare längtar inte tillbaka till barndomen från 6-11 de 5 åren var ju lätt dom sjukaste i mitt liv i alla fall, så mycket saker man gjorde. Då hade man inte tid för att sova, då fanns det så mycket annat som locka, nu går man hem o sover 5 timmar efter en skoldag mellan 8-10.

Men alla barndomsvänner kommer lätt reagera när jag börjar nämna saker som, Oxiegården, snöbollskrig på gröningen och på rasterna då man jämfört med nu faktiskt utnyttja tiden och gjorde något vettigt, då man spela fotboll, hoppa i buskar, dunkgömme, you name it vi gjorde det. Galna tider krävde också galna personer och det tyckte jag att vi uppfyllde ganska bra, klass 6c.

Nä usch, man får ju ångest nästan när man tänker tillbaka på hur skönt livet var innan man blev gammal. Då kan man samtidigt tänka på att när man blir ännu äldre så är dessa åren man går igenom nu toppen på berget.

Jag har aldrig, snurra flaska, sanning eller konsekvens, back in the days, dagarna man saknar och alltid kommer komma ihåg.
 

Inte rätt !

Innan ni läser detta inlägget måste ni sätta igång länken för att komma i rätt stämning för dagens inlägg. Gör ni inte detta så har ni bara er själva att skylla.

http://www.youtube.com/watch?v=yMGyl-l3qqc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=yMGyl-l3qqc&feature=related
H
elt seriöst, barn, ungdomar alla under 90 år borde fan inte få dö. Sjukdomar som leder till dödsfall, olyckor, allt detta är fan inte rätt, borde fan inte få hända. Det värsta som finns i livet är döden, kanske inte just för personen som dör utan mer för personerna man lämnar efter sig, all saknad man skapar, alla ens vänner, familj, släkt. Ingen borde få utstå den känslan av att veta att en av personerna man älskar mest i livet inte kommer finnas kvar där längre, din bästa vän, helt plötsligt inte där mer, alla minnen ni delat, alla saker ni varit med om som inte kommer hända igen. Eller ännu värre, ett syskon eller förälder, nä vill inte ens skriva om.

Vill bara säga till er som förlorat någon, vem som helst att jag hoppas att ni alltid kommer komma ihåg dom för alla minnen ni delat och saker ni gjort. Samtidigt säger jag till er som betyder något för mig, om något händer er så kommer ni alltid finnas i mitt hjärta och kommer alltid ha en tanke på er och den platsen kommer ni aldrig att förlora. Men händer det förtidigt så fan ta er. :(

Till er fega jävlar som begår självmord så vill jag bara säga att det är fan otroligt fegt att bara lämna livet så och ni är fan de värsta egoister där finns, tänker fan inte på personerna ni lämnar efter er, helt förstörda som aldrig kommer bli helt dom samma igen.

Vila i frid grabben på oxievång och även de andra som gått bort, inte bara idag utan under all tid. 

Pusskramhej // nr12

Hallå ja

Vad kan man säga förutom att erkänna att MIF gör sin grej nu förtiden och visar verkligen hockey Sverige att det inte krävs överflöd med pengar för att få ett lag att fungera, nu ska de bara fixa till det i sista matchen uppe i leksand så är grabbarna en bra bit på vägen till att bli bjuda på middag av Percy Nilsson, vilket tydligen ska vara en middag som inte har några gränser direkt. Tolka de på vilket sätt ni vill, era sjuka jävlar.

För er som dock inte är hockey intresserade kan jag istället säga att Melodifestivalen är nåt av de värsta skit svensk television någonsin har kommit på, att bli smått tvingad att kolla på detta skit skulle fan vara värre än en veckas semester på guantanamo basen. Till er som blivit hjärntvättade när ni var små, som verkligen älskar detta och ringer in och röstar på era favoriter, skaffa er ett annat program att titta på förfan, jag kan ställa upp på att skicka alla låtar som var med i årets upplaga så länge ni låter bli att ringa och sponsra detta djävulskap !

N
u kan jag nog äntligen säga att snön är på väg bort. Förhoppningsvis har vi sett de sista av de vita fanskapet detta året och kan återgå till stekiga solbrillor och falska billabong-shorts.

Från en sak till en helt annan, jag tror jag helt allvarligt blivit kär, min nya kärlek är accessoarer, finns ju inget coolare än personer som har coola accessoarer, kan vara allt från små armband till halsdukar eller nit-halsband. Men det är verkligen en sak som kan göra ens klädsel för dagen, från en ''helt okej'' till ''Oh yeaah'' och jag menar, vem vill inte hellre vara oh yeah än helt okej ? Självklart finns de ljugande jävlar som inte vågar erkänna att de tycker det är coolt med en liten Palestina-halsduk eller ett fräckt halsband, utan mer ska leka stilrena och väluppfostrade som om de vore födda och uppvuxna i en dressman butik.

En sista sak som har imponerat mig är den nya trenden som skapats i reklamen på tv. Det nya nu förtiden är att klippa in alla olika jävla program man har på kanalen och lägga in dem i varandra, tex kanal 5 som klippte in Fråga Olle in i en scen av CSI. Hur vill ni få fler tittare om ni skrämmer bort dem genom att visa alla jävla skit program ni har på er kanal istället för att göra det så lindrigt som möjligt och bara visa ett av dem.

Nä fyfan, vet också att flera av er vill kunna få era läsarsinnen stimulerade mer ofta än 1 inlägg var 3-4 dag, så jag hade faktiskt tänkt att ta mig själv i kragen ''om jag hade haft nån på min tröja'' och försöka förbättra mig.

Pusskramhej // nr12

Dagens samhälle !

Jag blir ju så förbannad, folk försöker leva efter drömideal, dröm kroppar, dröm framtider. Sånt gör mig bara så trött på folk, kan det vara farligt att INTE vara som alla andra ? Eller då kanske man inte passar in och få gå på plankan som man fick göra om man var pirat.

Helt seriöst år 2009, månad 2, dag 16 och det blir mer och mer populärt att vara som alla andra, att ''go with the flow''. Vad hände med alla banbrytare, alla personer som verkligen gav fingret till dem fega och osäkra personer som bara gör som är hipp och inne just då, men va fan gör dem personerna när modet ändras, jo då går det fan inte mer än 1 vecka sen är man inne på det ''nya'' spåret och ljuger ögonen ur sig och säger att man var bland dom första att använda den sortens klädesplagg eller lyssna på den sortens musik och att man aldrig skulle vara en av dem som bara gjorde som alla andra för att passa in. Va fan nu förtiden är det en egen liten hipp och inne stil att vara Emo och leka banbrytare, men det är bara det att man inte passar inte i någon annan stil så man valde den stilen där man blir accepterad hur jävlig man är än, vilket enligt mig är underbart, för alla ska få vara som dem vill men fall fan inte för grupptrycket era jävlar men det var inte många för 5 år sen som hade trott. Men även de största rebellerna komma väl så småningom fega ur och bli som alla andra. Nä fy för er och respekt till er som skapar mode istället för att följa det, för det är ju trots allt inte kul att vara som alla andra !

Och från en sak till en annan, helt ärligt, vad är problemet med folk som väljer ut vad de olika tv kanalerna ska sända för program, totalt brända ju, helt blåsta för att uttrycka sig milt. Väljer ut små sega serier på dagarna och för att sända ännu segare serier på bästa sändningstiderna, Mamma söker man ? Pappa söker fru med barn och Volvo ? Mormor söker blivande Morfar som har alla sina riktiga tänder kvar och listan tar aldrig slut, Arga snickaren, kanal 5 måste ju tagit denna snubben från nåt jävla psyke och gett han ett snickarbälte och sagt att ''om du skriker och slår på saker i varje program får du ett wienerbröd i veckan'' blir ju helt klart förbannad på detta. Och folk undrar varför man går runt och är lite små sur.

Nä nu ni som läser detta glöm inte sprida dessa ljuva ord som lärjungarna spred Jesus ord och lära, där runt år 35 - 40 efter Kristus. Kicka stilen med nummertolv.blogg.se -- låter ju som en töntig sak att säga nu när hipp hopp inte är nya inne grejen. Nä usch, sov gott eller dra åt helvete på er alla.

Pusskramhej // nr12

Ångest blandat med ett ton snö

Ja ni, var ska man börja. I måndes hade jag idrott på Aq-va-kul med min klass, aldrig fel med att börja veckan med att slita ut kroppen totalt så man får använda väggar, bord och småsyskon som stöd bara för man ska sätta sig ner på en stol. Men själva idrotten är alltid kul med Samhällsklassen f07shb, de ska gudarna veta.

Efter våra starka 1000m i vattnet så begav sig större delen av klassen till ''äventyrsbadet'' na na naaa, låter 100 gånger bättre än vad det egentligen är, men vad gör det när man blir hotade att bli utkastade efter 15 minuter, suck på alla er smyg bakis, morgon trötta jävla badvakter som bara glider runt på morgonen och håller koll så ingen gammal pensionär trilla över kanten i bubbelpoolen eller så inte mormor Ingrid och morfar Svante testar verkan på dem nya viagra pillerna som Svante fått av läkaren så hans soldat kan vara  klar för strid inom de närmaste 24 timmarna. Men visst, när en halv skolklass på 10-12 personer kommer och vill steka runt lite så blir ni fly förbannade för dem stör era vanliga morgon rutiner. Ni ska fan veta att ni verkligen har ett av dem få jobben jag hade kunnat tänka mig att skaffa en gång i framtiden och det säger fan en del !

Usch det är fan inte bra att bli så här förbannad över några svettiga badvakter med fotsvamp och hängbröst. Men efter utkastningen så kommer ju bomben, alla dessa mysiga gamla gubbar i omklädningsrummen och ni som inte varit med om detta, det är något av det läskigaste / mest fundersamma ni kan tänka er. Ibland får man känslan om att dem tittar drömmnde på en och man ser verkligen i deras ögon att dem tänker tillbaka på 50-talet då dom var i deras bästa dagar, unga o spänstiga istället för gamla och hängiga. När man råka göra en hastig rörelse ser man hur deras ''trans'' bryts och man ser glädjen i deras ögon försvinna allt som dem inser att dem är gamlingar som badar bubbelbad en gång om dagen bara för att få reda på om kulorna sitter där dom ska. Jag vet inte hur det är inne på tjejernas del av omklädningsrummen men på killarnas så är det väldigt strikta regler om att man ska ta av badbyxorna innan man går in i bastun och gud nåde den som råka glömma detta, kändes som killen som steppa in lite små kaxigt med sina falska billabong shorts skulle börja gråta och aldrig mer komma tillbaka när han råka gå in i bastun med dom på, jag kan nästan lova er att jag har aldrig sett så många gamlingar reagera så snabbt som dom gjorde, HELT GALET.

Den lilla glädje hittills i veckan har ju verkligen, absolut, utan tveka varit att idag (onsdag) börja det snöa !! och det var inte lite av det vita guldet det kom. När man äntligen fått hoppet tillbaka om att det är fint väder på gång nu, så får man käftsmällen av att det börjar snöa. Jag blir ju allt annat än glad iaf, ni som inte förstod min absoluta ironi i början på stycket borde ta er i kragen och börja umgås mer med mig. Men helt seriöst, snö var skoj när man var yngre då man ville över alla kakor och godis i världen att det skulle vara snö ute när man vakna dagen efter, för snö på den tiden betydde, termobyxor, snöbollskrig, pulka åkning, snöänglar för dem som redan då var liiite mer åt de feminina hållet och självklart betydde det en mammas varma händer på ens kinder när man kom inte efter en full spexad dag ute i snön, det är fan inget som slår en mors kärlek en kall vinterdag.

Nä nu får det vara nog för mig, tar fan på krafterna och lägga in inlägg 2 dagar i sträck, fyfan för er som gör så man får skuldkänslor, borde köra ut er i bokskogen och låta er slåss om vem som skulle få ha röv-värme på bilresan hem !

Pusskramhej // nr12

Sommar / Vinter - Ljust / Mörker - Sminkad / Osminkad

Allt detta tjat på er, mina kära förjävliga läsare. Trodde inte ni var personer som skulle ställa krav, men ikke ! Men men man får väl skylla sig själv, med framgång kommer inte bara lycka och trevliga kommentarer utan även press och stirriga läsare. Nä men skämt åsido, jätte skoj att ni verkligen läser all skit jag skriver och att ni gillar det och det måste ju betyda att jag är en grym bloggare, vilket alla visste men ni ville bara ha det bevisat.

Kvällens sak jag hade tänkt och prata om är om det egentligen finns personer som är så pass fåfänga så man ställer så pass högra krav så ingen person är tillräckligt bra för en ?

Två exempel så ni verkligen förstår hur jag menar är. Exempel ett : En kille träffar en tjej på en fest, sexig, söt, smart, bra på att diska, you name it. En jackpott med andra ord, så har killen i fråga spelar alla kort han har rätt, och dessa underbara små ungdomar spenderar natten hos tjejen, dagen efter vaknar killen lite tidigare än tjejen, solen skiner lite genom springa i persiennen och grabben har som sagt spenderat natten med en klockren tjej, i just denna killens värld så är han egentligen ingen Player plaayer, utan han är mer vill hitta ''dröm tjejen'' typen. När killen rullar över för att mysa igång tjejen lite så märker han att hon inte har sitt smink kvar och han är övertygad om att tjejen han ligger bredvid var inte samma som han låg över under natten, han flippar ut totalt och slänger på sig kläderna och försvinner, på väg hem tänker han efter och kommer fram till att tjejen han träffa hade allt han ville ha, men han kan ju verkligen inte vara med en tjej som inte ser lika bra ut utan smink som med.

Exempel två : Det är sommar, mitten av juli, i stort sätt alla personer man träffar och festar med är i deras bästa dagar, ny rakade överallt, solbrända, acne fria, och allmänt glada för dom inte går i skolan för tillfället. Festerna börjar sen på kvällen då det fortfarande är mörkt och alla ens problem är ur världen. Under en av dessa sköna sommar fester har DU, ja precis DU, har du lyckats fixa dig en riktigt bra pingla / grabb och ni har verkligen fastnat för varandra, men det är bara det att du ska åka till Thailand i 4 månader. Kommer hem lagom i kalla november och självklart den första personen du vill träffa är pinglan / grabben ni flörta med i sommar då han var alldeles perfekt med sin solbrända hy och lockiga nack-hår. Ni har kommit överrens om att träffas på en trist o kall jävla hemma fest i svettiga Oxieee, för att ta ett exempel, alla dina vänner är där när du kommer in genom dörren och när du satt dig ner ser du han, din perfekta grabb / tjej men det är bara det att istället för den solbrända hyn så är den lite röd och prickig av alla finnar kärleken har fått, och du som själv varit i väg i ett varmt land i 4 månader så har du blivit djupt deprimerad av att komma hem till detta svin kalla, ruttna jävla land som kallas Sverige, så ser du bara allt det dåliga och tråkiga med personer, precis som man oftast gör under en tonårs depression. Så istället för att ta upp sommar flingen med denna klockrena person, så går du till de största aset du någonsin träffat och tar med han hem och gör din grej, för han solar trots allt solarium och har turen att inte ha någon acne, så han är ju då automatiskt ett bättre val.

Min fråga till er läsare är, att är folk verkligen så här pass totalt tumma i huvudet och gör sådana här grejer ? Vet att detta också är 2 extrema fall, men hoppas ni förstod min tanke, med att utseendet och vad andra ska tycka spelar större roll än ren kärlek.

Till er som hade gjort precis som i exemplen jag gav, kan enligt mig ta er en ordentlig tankeställare på vad fan ni håller på med och kanske se er själv i spegeln och inse att ni inte är så jävla bra själva.

En sista sak till alla läsare, tanken är ju självklart fortfarande att peta blondinbella från blogg toppen. Så på alla sätt ni kan, sprid denna jävla skiten till alla ni tycker verkar vettiga nog till att förstå vad jag menar i det jag skriver.

Pusskramhej // nr12

Idioter på hög nivå !

Nä fyfan, jag blir så förbannad nu. Det har gått för jävla långt nu alltså.

Självklart undrar ni vad jag syftar på och precis som alla trodde så är det självklart inte vädert, idioter på bussen, allmänt dryga personer, utan det är dom här med alla ''ät rätt och ge fan i allt de underbara i livet'' jävlarna som förstör massa för osäkra personer som verkligen behöver en åsikt till i media som säger hur / vad / när man ska äta, motionera, ha sex, klä på sig, med andra ord hela kittet.

Ett exempel är ju alla personer som kommer med sina egna metoder på hur man ska gå ner i vikt, självklart så specificerar dom sig på tjejer och några få killar som har hittat sin graj i andra killars Nananaa, det jag menar är att dom givetvis ger sig på den ''klenaste'' och mest osäkra målsgruppen i ett samhälle. Det är först och främst fegt som fan och när man tänker efter så kan personen som ger sig på dom svaga ännu fegare, så jag funderar seriöst på att börja blogga om hur alla ''metod / mode'' medvetna bloggare ska börja leva livet utan dessa krav och saker dom jävlarna ligger inne med. Näfan, en skalle och en spark i knävecket så hade man nog fan kunnat göra männskor av dom jävla ''pappa betalar'' typerna, som tycker att allas värld borde se ut som deras. Blondinbella, släng dig i en av dom nyputsade väggarna på stureplans snoröverskattade och allmänt förjävliga inneställen, när du väl slängt dig i väggen och insett att pappa in sitter brevid på sjukhuset för att ha en näsoperation klar och redo till ditt förfogande, ta en minut eller tre och tänk på just dom personerna som fan inte har cashen eller statusen till att kunna glida runt som du gör i din lilla jävla fantasi värld och tääänk riktigt noga på om ens 20% av dina läsare verkligen kan uppnå det du har nu, utan dom förutsättningarna som du har haft ?!

Från en sak till den andra så måste ju min gode vän och blogg designer Albin''abbe''abbelush''älllb''hanz''Jönsson ska ha lite respekt och credd för det jobbet han gjort med bloggsidan med b.la. kivi-klockan och tiger-ipoden. Så tack så mycket för du verkligen inte har något bättre för dig och tar dig tid att fixa med denna skiten.

Måste ju vara en hyffsat sansad och trevlig bloggare så ber om ursäkt för det något ovårdade spåket och till er som tycker blondinbella är skit bra och verkligen motiverande i hennes inlägg om vilken macka på Espresso House som går snabbast att få bort igen på en av S.T.A.T.S. jogging maskiner, far åt helvete och ge fan i att läsa min blogg igen.

Pusskramhej // nr 12

Beach 09

Tror att dom flesta har satt upp sina mål för detta ständiga tjat om hur hur man ska se ut inför strand säsongen. Men hur många håller detta egentligen?

Det hade faktiskt varit ganska skoj och fått följa en 10 personer som alla satt upp som mål att dom ska få sin dröm kropp lagom till sommarlovet och sol semestern, av dom 10 så floppar 2 stycken direkt efter första veckan och inser att det inte är värt all tid och energi man kommer behöva slösa, utan lär sig helt enkelt att gilla sin kropp för hur den är. Sen är det 8 kvar, ytterligare 3 flyger på den tredje veckan, då har dom hålla uppe och tränat i 2 veckor, börjat se små små små resultat och paff sitter dom i soffan igen och tänker, tar gymmet i morgon, ska snaaart gå ut och gå en runda, faller i fällan. 5 stycken kvar och inne på 4de veckan, ni måste ha i åtanke att när dessa personer börja sin ''bli biff / gå ner i vikt'' period var det början av januari, så nu väl inne i februari har 2 till åkt dit och blivit slappa.

Man säger att efter ca 1 månads ganska hårt tränande så har du kunnat utveckla dina muskler en del och börjat se resultat, och dessa personer blev helt sålda på hur dom såg ut i speglen så även dom börja tänka, jag är fan slim nu, tar gymmet nån annan dag. Men det dom inte tänkte på var att det bara var februari månad och beachen är ett bra tag bort, så när väl sommaren kom så var dom tillbaka, smyg feta och letade efter bortförklaringar för sig själv för att få upp det lilla självförtroende dom har kvar. Så är det då 2 kungliga personer kvar, som har tränat med måtta och hållt suget uppe hela tiden och framför allt så har dom inte börjat tänka på att bryta sitt träningsmönster. Det ska dom fan ha respekt för, sen att en av dessa har tagit anabola för att han kände att det gick förlångsamt, för han hade inte fått stora biceps och bröst muskler efter två veckors gymmande, snyfft och suck på han. Men till den ensamma jävlen som slog alla odds och kom i form till Beach 09 ska fan ha respekt.

Självklart är detta bara mina tankegångar att tro att 1 av 10 klarar det. Ni som tycker jag har helt jävla fel, motbevisa mig då era jävlar.

Pusskramhej // nr12

Söndags känslor

Söndag, dagen man verkligen vill klippa bort från kalendern. Dagen då ens liv står helt stilla och ens skol / arbetsliv kommer tillbaka i tankarna som en spark på nötterna. Just känslan av att man har en hel vecka framför sig med arbete, skola, trista läxor, förjävliga personer som man måste sitta och föra konversationer med, inte för att jag har personer jag känner mig tvingad till att snacka med, utan jag skiter ett stort stycke i sånna personer istället, ett mycket skönare sätt som jag stark rekomenderar till er som verkligen inte vill prata med. Skit i vad folk tycker, det är trots allt första dagen på veckan och folk har nog lite förståelse om man är lite otrevlig, menar vem gillar inte lite måndags känslor som ligger och trycker och bara väntar på det rätta tillfället att brista ut.

För att verkligen hitta den rätta orsaken till varför söndagar suger så jävla hårt är nog för att man kommit från en helg men kanske lite festande, lång sovande, match / träning för dom sport intresserade, ja allmäna saker man gillar att göra. För att sen göra saker man känner sig tvingad till, skolan, jobb och läxor. Sen söndag i sig själv, totalt värdelös dag, menar vem gör nått vettigt en söndag, alla affärer som är nåt att kolla i är stängda, skit serier på tv på dagen och på kvällen är det halv sega filmer som tv3,4 och 5 bara har visat ca 30 gånger bara de närmaste 2åren. Det är just sånna saker som gör en förbannad och smått deprimerad, allt smått, kassa serier / filmer, otroligt tråkigt väder.

För att ta som exempel idag förste februari, låg i sängen huvudet mot fönstert, öppnar ögonen, sjukt inne i dimman fortfarande, letar efter mobilen för att kolla hur många fylle sms folk har skickat under natten och för att kolla vad klockan egentligen är, trött som man är tappar jag mobilen i golvet, batterieret åt helvete, baksidan pricka en i ögat så man blev helt blev halvt blind och man kunde ge saj fan på att sim kortet flög åt fanders med, efter jag har rullat runt sängen i 3-4 minuter halft blind letandes efter delarna till mobilen vänder jag mig mot fönstert och tycker de ser ovanligt ljust ut, reser mig och lutar mig svettigt mot rutan och vad ser jag om inte detta vita helvete, SNÖ !! vafan, efter flera veckor snö fria så kommer skiten tillbaka som en klamydia smittad 14 årig scout som vill sälja gamla jultidningar i juli månad. Sånt gör en ju rent ut sagt förbannad. För att forsätta hur min söndag sett ut så gick jag ner för att ta en titt i kylen för att se om där fanns något av kvalitee att äta som frukost, det slutade med 2 sunkna vetebullar och ett glas saft, ja jag vet ingen vidare frukost de där, men vem fan bryr sig en söndag ?!  För att sen få tillbaka minnet av att jag har svensk hemtenta att skriva tills tisdag, inte en helt förjävlig uppgift men fortfarande ett tvång att göra. Som vanligt lovar mig sig själv att man ska börja med den direkt efter en graj man ska göra och när den saken är fixad så hittar man sig på något nytt att göra, allt för att slippa ta tag i livet och göra denna läxa. Sen går man en hel dag och bara degar för sig själv och känner att man verkligen inte har något mål i livet utan bara skulle vilja åka in till stan, ta glas hissen upp till toppen av hilton och ta ett steg ut. 

Men vafan gör det, i morgon är det MÅNDAG YEAH !! gud vad kul det ska bli. Känn ironin folket känn det. Men nu är det dock den ända glimten i min söndag, handbolls finalen. Så ta vara på eran söndag den är ju trots allt förjävla skoj.

Pusskramhej // nr 12

RSS 2.0
Test