Dagens samhälle !

Jag blir ju så förbannad, folk försöker leva efter drömideal, dröm kroppar, dröm framtider. Sånt gör mig bara så trött på folk, kan det vara farligt att INTE vara som alla andra ? Eller då kanske man inte passar in och få gå på plankan som man fick göra om man var pirat.

Helt seriöst år 2009, månad 2, dag 16 och det blir mer och mer populärt att vara som alla andra, att ''go with the flow''. Vad hände med alla banbrytare, alla personer som verkligen gav fingret till dem fega och osäkra personer som bara gör som är hipp och inne just då, men va fan gör dem personerna när modet ändras, jo då går det fan inte mer än 1 vecka sen är man inne på det ''nya'' spåret och ljuger ögonen ur sig och säger att man var bland dom första att använda den sortens klädesplagg eller lyssna på den sortens musik och att man aldrig skulle vara en av dem som bara gjorde som alla andra för att passa in. Va fan nu förtiden är det en egen liten hipp och inne stil att vara Emo och leka banbrytare, men det är bara det att man inte passar inte i någon annan stil så man valde den stilen där man blir accepterad hur jävlig man är än, vilket enligt mig är underbart, för alla ska få vara som dem vill men fall fan inte för grupptrycket era jävlar men det var inte många för 5 år sen som hade trott. Men även de största rebellerna komma väl så småningom fega ur och bli som alla andra. Nä fy för er och respekt till er som skapar mode istället för att följa det, för det är ju trots allt inte kul att vara som alla andra !

Och från en sak till en annan, helt ärligt, vad är problemet med folk som väljer ut vad de olika tv kanalerna ska sända för program, totalt brända ju, helt blåsta för att uttrycka sig milt. Väljer ut små sega serier på dagarna och för att sända ännu segare serier på bästa sändningstiderna, Mamma söker man ? Pappa söker fru med barn och Volvo ? Mormor söker blivande Morfar som har alla sina riktiga tänder kvar och listan tar aldrig slut, Arga snickaren, kanal 5 måste ju tagit denna snubben från nåt jävla psyke och gett han ett snickarbälte och sagt att ''om du skriker och slår på saker i varje program får du ett wienerbröd i veckan'' blir ju helt klart förbannad på detta. Och folk undrar varför man går runt och är lite små sur.

Nä nu ni som läser detta glöm inte sprida dessa ljuva ord som lärjungarna spred Jesus ord och lära, där runt år 35 - 40 efter Kristus. Kicka stilen med nummertolv.blogg.se -- låter ju som en töntig sak att säga nu när hipp hopp inte är nya inne grejen. Nä usch, sov gott eller dra åt helvete på er alla.

Pusskramhej // nr12

Kommentarer
Postat av: Ralle

Nu lugnar du dig!

2009-02-19 @ 13:58:46
Postat av: tjorven

tycker du emos är bra? sa du de? då säger jag, "kom till gbg och checka in emotrappan och du kommer inte tycka om emos längre" xD hahaha

2009-02-19 @ 23:11:53
URL: http://angiiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test