Idioter på hög nivå !

Nä fyfan, jag blir så förbannad nu. Det har gått för jävla långt nu alltså.

Självklart undrar ni vad jag syftar på och precis som alla trodde så är det självklart inte vädert, idioter på bussen, allmänt dryga personer, utan det är dom här med alla ''ät rätt och ge fan i allt de underbara i livet'' jävlarna som förstör massa för osäkra personer som verkligen behöver en åsikt till i media som säger hur / vad / när man ska äta, motionera, ha sex, klä på sig, med andra ord hela kittet.

Ett exempel är ju alla personer som kommer med sina egna metoder på hur man ska gå ner i vikt, självklart så specificerar dom sig på tjejer och några få killar som har hittat sin graj i andra killars Nananaa, det jag menar är att dom givetvis ger sig på den ''klenaste'' och mest osäkra målsgruppen i ett samhälle. Det är först och främst fegt som fan och när man tänker efter så kan personen som ger sig på dom svaga ännu fegare, så jag funderar seriöst på att börja blogga om hur alla ''metod / mode'' medvetna bloggare ska börja leva livet utan dessa krav och saker dom jävlarna ligger inne med. Näfan, en skalle och en spark i knävecket så hade man nog fan kunnat göra männskor av dom jävla ''pappa betalar'' typerna, som tycker att allas värld borde se ut som deras. Blondinbella, släng dig i en av dom nyputsade väggarna på stureplans snoröverskattade och allmänt förjävliga inneställen, när du väl slängt dig i väggen och insett att pappa in sitter brevid på sjukhuset för att ha en näsoperation klar och redo till ditt förfogande, ta en minut eller tre och tänk på just dom personerna som fan inte har cashen eller statusen till att kunna glida runt som du gör i din lilla jävla fantasi värld och tääänk riktigt noga på om ens 20% av dina läsare verkligen kan uppnå det du har nu, utan dom förutsättningarna som du har haft ?!

Från en sak till den andra så måste ju min gode vän och blogg designer Albin''abbe''abbelush''älllb''hanz''Jönsson ska ha lite respekt och credd för det jobbet han gjort med bloggsidan med b.la. kivi-klockan och tiger-ipoden. Så tack så mycket för du verkligen inte har något bättre för dig och tar dig tid att fixa med denna skiten.

Måste ju vara en hyffsat sansad och trevlig bloggare så ber om ursäkt för det något ovårdade spåket och till er som tycker blondinbella är skit bra och verkligen motiverande i hennes inlägg om vilken macka på Espresso House som går snabbast att få bort igen på en av S.T.A.T.S. jogging maskiner, far åt helvete och ge fan i att läsa min blogg igen.

Pusskramhej // nr 12

Kommentarer
Postat av: Pappa Michael

Kan bara hålla med som lärare ser man detta dagligen de skulle fan i mig förbjudas de där hobby stylisterna undrar hur länge den där bella utbildat sig till fysiolog och kostvetare. Och vad hon har för fakta att luta sig mot.

2009-02-06 @ 08:11:49
Postat av: Stefan S

Han är het den där nr 12. Gillar det! Stå på dig.

2009-02-07 @ 21:12:33
Postat av: Anonym

Tycker du ska satsa helhjärtat (åtminstonde halv eller en tredjedel eller bara en pytteliten del!?) på att blogga om de dära "mode/metod" bloggarna. Men din är blogg är underhållande i vilket fall som helst!

2009-02-08 @ 05:52:56
Postat av: Anonym

skriv fleeeer inlägg!!!!!!!11

2009-02-09 @ 13:43:20
Postat av: micaela

thörn, keep going :D

2009-02-09 @ 21:09:55
Postat av: tjorven

bästa bloggen ever!! xD hahaha

2009-02-19 @ 23:17:30
URL: http://angiiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test