Sommar / Vinter - Ljust / Mörker - Sminkad / Osminkad

Allt detta tjat på er, mina kära förjävliga läsare. Trodde inte ni var personer som skulle ställa krav, men ikke ! Men men man får väl skylla sig själv, med framgång kommer inte bara lycka och trevliga kommentarer utan även press och stirriga läsare. Nä men skämt åsido, jätte skoj att ni verkligen läser all skit jag skriver och att ni gillar det och det måste ju betyda att jag är en grym bloggare, vilket alla visste men ni ville bara ha det bevisat.

Kvällens sak jag hade tänkt och prata om är om det egentligen finns personer som är så pass fåfänga så man ställer så pass högra krav så ingen person är tillräckligt bra för en ?

Två exempel så ni verkligen förstår hur jag menar är. Exempel ett : En kille träffar en tjej på en fest, sexig, söt, smart, bra på att diska, you name it. En jackpott med andra ord, så har killen i fråga spelar alla kort han har rätt, och dessa underbara små ungdomar spenderar natten hos tjejen, dagen efter vaknar killen lite tidigare än tjejen, solen skiner lite genom springa i persiennen och grabben har som sagt spenderat natten med en klockren tjej, i just denna killens värld så är han egentligen ingen Player plaayer, utan han är mer vill hitta ''dröm tjejen'' typen. När killen rullar över för att mysa igång tjejen lite så märker han att hon inte har sitt smink kvar och han är övertygad om att tjejen han ligger bredvid var inte samma som han låg över under natten, han flippar ut totalt och slänger på sig kläderna och försvinner, på väg hem tänker han efter och kommer fram till att tjejen han träffa hade allt han ville ha, men han kan ju verkligen inte vara med en tjej som inte ser lika bra ut utan smink som med.

Exempel två : Det är sommar, mitten av juli, i stort sätt alla personer man träffar och festar med är i deras bästa dagar, ny rakade överallt, solbrända, acne fria, och allmänt glada för dom inte går i skolan för tillfället. Festerna börjar sen på kvällen då det fortfarande är mörkt och alla ens problem är ur världen. Under en av dessa sköna sommar fester har DU, ja precis DU, har du lyckats fixa dig en riktigt bra pingla / grabb och ni har verkligen fastnat för varandra, men det är bara det att du ska åka till Thailand i 4 månader. Kommer hem lagom i kalla november och självklart den första personen du vill träffa är pinglan / grabben ni flörta med i sommar då han var alldeles perfekt med sin solbrända hy och lockiga nack-hår. Ni har kommit överrens om att träffas på en trist o kall jävla hemma fest i svettiga Oxieee, för att ta ett exempel, alla dina vänner är där när du kommer in genom dörren och när du satt dig ner ser du han, din perfekta grabb / tjej men det är bara det att istället för den solbrända hyn så är den lite röd och prickig av alla finnar kärleken har fått, och du som själv varit i väg i ett varmt land i 4 månader så har du blivit djupt deprimerad av att komma hem till detta svin kalla, ruttna jävla land som kallas Sverige, så ser du bara allt det dåliga och tråkiga med personer, precis som man oftast gör under en tonårs depression. Så istället för att ta upp sommar flingen med denna klockrena person, så går du till de största aset du någonsin träffat och tar med han hem och gör din grej, för han solar trots allt solarium och har turen att inte ha någon acne, så han är ju då automatiskt ett bättre val.

Min fråga till er läsare är, att är folk verkligen så här pass totalt tumma i huvudet och gör sådana här grejer ? Vet att detta också är 2 extrema fall, men hoppas ni förstod min tanke, med att utseendet och vad andra ska tycka spelar större roll än ren kärlek.

Till er som hade gjort precis som i exemplen jag gav, kan enligt mig ta er en ordentlig tankeställare på vad fan ni håller på med och kanske se er själv i spegeln och inse att ni inte är så jävla bra själva.

En sista sak till alla läsare, tanken är ju självklart fortfarande att peta blondinbella från blogg toppen. Så på alla sätt ni kan, sprid denna jävla skiten till alla ni tycker verkar vettiga nog till att förstå vad jag menar i det jag skriver.

Pusskramhej // nr12

Kommentarer
Postat av: Johanna

Bra exempel =D

2009-02-09 @ 22:35:55
URL: http://jooooh.blogg.se/
Postat av: Blåmesen

ja jocke, du har rätt och visst är det hemskt, men det är nog så det är. Man dömmer ut personer redan innan man träffat dom. Men inte jag förstås,

haha :( :(

2009-02-10 @ 12:29:24
URL: http://olofssonlinda.blogg.se/
Postat av: hej

hej, skulle du kunna förklara hur man gör för att få in den ipoden med olika låtar på sin blogg. vill gärna ha en sån men förstår inte hur man gör! skulle vara väldigt snällt! rack på förhand

2009-02-10 @ 17:53:50
Postat av: hej

snälla berätta hur man gör (A)A(A)A(A)(A)

2009-02-10 @ 17:58:52
Postat av: Solrosen

Kan man inte älska sig själv kan man inte älska någon annan...eller det säger mer om hur du tänker/ser på andra,än hur andra tänker/ser på dig?

2009-02-10 @ 18:27:35
Postat av: RalffromTygelsjö

2009-02-10 @ 21:58:01
Postat av: Anonym

Keep up the good woork my man!

2009-02-10 @ 21:58:40
Postat av: Julia

Håller med!

2009-02-23 @ 16:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test